Medlemskab

Passiv eller aktiv medlem?


INFOAFTEN

Mandag d. 8 august kl. 18.00 


Efterårets familie forestilling bliver musicalen Oliver Twist af Charles Dickens. 

Det er for alle - nye som gamle skuespillere fra 10 år og op efter.

Handlingen udspilles i London ca. år 1850. På det tidspunkt var der en enorm forskel på rig og fattig i det engelske samfund. Det forhindrede dog ikke de lavere samfundsklasser i at stræbe opad – ej heller at forsøge at stikke genvej eller på tyvagtig vis tilrane sig en del af kagen. Dickens´ mission med historien var blandt andet at give et sønderknusende portræt af et officielle ”fattigvæsen”, der trods alt var opstået i 1800-tallets England. Historien om Oliver Twist kommer – som de fleste kender den – hele følelsesregisteret igennem.

Vi glæder os til at se jer. Støtte medlemskab:  200kr. om året.

Som støtte medlem støtter du teatertruppen. Vi arbejder løbende på at kunne tilbyde rabatter, særtilbud, og arrangementer til teatertruppens støttemedlemmere.


Aktiv medlem:  300kr. om året.

Som aktiv medlem er du med enten på, eller bag scenen. Du melder dig ind i et kæmpe fællesskab hvor der er plads til alle! Så hvis du er bidt af teaterhest så er det her du skal melde dig!

Som aktiv medlem bag scenen, kommer du til at hjælpe med alt det praktiske, lige                   

fra "børnepassning" til sceneopsætning. Kort sagt alt det "grove".Kontakt kan ske ved at sende en mail på: info@teatertruppen.dk eller via

facebook Teatertruppen Vamdrup 83 
Er teater noget for dig?


Teatertruppen Vamdrup 83 har plads til alle - store, små, unge som gamle!


For os er det vigtigt med et godt samvær, og at der skal være plads til alle. Alle på scenen er lige vigtige.Hvis Teatertruppen Vamdrup 83 lyder som noget for dig, så send os endelig en mail!