Historien bag

Der var engang...


I september 1983 tog 3 teaterglade fyre, Kaj Halkjær Jensen, Ole S. Hansen og Per Mortensen initiativ til at starte en teaterforening. Der blev med støtte fra Danske Bank indkaldt til en stiftende general forsamling og foreningen fik navnet Teatertruppen Vamdrup 83.


Det blev starten til en forening, hvor der i årenes løb har været spillet teaterforestillinger, cabaretter, revyer og afholdt mange gode og hyggelige familiearrangementer. Vi har i perioder spillet 4-5 forskellige forestillinger om året. Nu er det dog reduceret til 2 gange om året.


I starten bestod foreningen kun af voksne, men vi fandt hurtigt ud af, at der var rigtig mange børn, der gerne ville spille teater. I dag er vi en dejlig blanding fra 9 år op til over 70 år (vores yngste deltager var en lille julenisse på 3 mdr.) Og som det kan ses i vores stykker, er størsteparten børn og unge.


Når man skal spille et teaterstykke, er der rigtig mange ting, der skal hænge sammen, og det er vigtigt, at alt klapper, for at en forestilling kan blive en succes. Og for at det kan lade sig gøre, er det vigtig, at alle er klar over at alle roller er lige store og at alle er lige vigtige på scenen.


En teaterforening er ikke kun et sted, hvor man er produktiv og hvor man skal se et resultat af det arbejde, man laver. En teaterforening er også et sted, hvor der knyttes venskaber på tværs af aldersgrænser og hvor man hjælper hinanden, og selvfølgelig ikke mopper hinanden.Bestyrrelsen og kontakt.


Formand

Solvej Wind Hansen


Næstformand

Nina Clausen


Kassere

Bente Jensen


Bestyrelsesmedlemmer

Mette Klaaborg Thye

Christine Rieper


Suppleant

Lone Bødskov ØstergaardSkriv til os på mail :

info@teatertruppen.dk


Eller på facebook :

Teatertruppen Vamdrup 83 for messenger besvare vi også.