Om os

Medlemskab

Kr. 300,00 årligt


Som aktiv medlem er du på, eller bag scenen. Du melder dig ind i et kæmpe fællesskab hvor der er plads til alle! Så hvis du er bidt af teater, så er det her du skal melde dig!

Som aktiv medlem bag scenen, kommer du til at hjælpe med alt det praktiske, lige                   

fra "børnepassning" til sceneopsætning. Kort sagt alt det "grove".Kontakt en fra bestyrelsen, eller udfyld kontaktformularen længere nede, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Støttemedlemskab

Kr. 200,00 årligt


Som støttemedlem støtter du vores forening.

Vi arbejder løbende på at kunne tilbyde rabatter, særtilbud, og arrangementer til vores støttemedlemmer.

Teatertruppen Vamdrup 83´s historie

I september 1983 tog 3 teaterglade fyre, Kaj Halkjær Jensen, Ole S. Hansen og Per Mortensen initiativ til at starte en teaterforening. Der blev med støtte fra Danske Bank indkaldt til en stiftende general forsamling og foreningen fik navnet Teatertruppen Vamdrup 83.


Det blev starten til en forening, hvor der i årenes løb har været spillet teaterforestillinger, cabaretter, revyer og afholdt mange gode og hyggelige familiearrangementer. Vi har i perioder spillet 4-5 forskellige forestillinger om året. Nu er det dog reduceret til 2 gange om året.


I starten bestod foreningen kun af voksne, men vi fandt hurtigt ud af, at der var rigtig mange børn, der gerne ville spille teater. I dag er vi en dejlig blanding fra 9 år op til over 70 år (vores yngste deltager var en lille julenisse på 3 mdr.) Og som det kan ses i vores stykker, er størsteparten børn og unge.


Når man skal spille et teaterstykke, er der rigtig mange ting, der skal hænge sammen, og det er vigtigt, at alt klapper, for at en forestilling kan blive en succes. Og for at det kan lade sig gøre, er det vigtig, at alle er klar over at alle roller er lige store og at alle er lige vigtige på scenen.


En teaterforening er ikke kun et sted, hvor man er produktiv og hvor man skal se et resultat af det arbejde, man laver. En teaterforening er også et sted, hvor der knyttes venskaber på tværs af aldersgrænser og hvor man hjælper hinanden, og selvfølgelig ikke mopper hinanden.

Bestyrelsen:


Nina Clausen     

Formand


Christine Rieper

Næstformand


Bente Jensen

Kasserer


Lone Bødskov Østergaard

Bestyrelsesmedlem


Alfa Anker

Suppleant


Mikael Pedersen

Suppleant

Vores sponsorer og samarbejdspartnere:

SuperBrugsen Vamdrup
SuperBrugsen Vamdrup
Røde Kors Vamdrup
Røde Kors Vamdrup
Kirkens Korshær Vamdrup
Kirkens Korshær Vamdrup
ABC Lavpris Vamdrup
ABC Lavpris Vamdrup
Diddes
Diddes
Danteater
Danteater
Vamdrup Kino
Vamdrup Kino
Vamdrup Skole
Vamdrup Skole
Maler Tommy
Maler Tommy
Schrøder
Schrøder

Kunne du også tænke dig at give en donation til vores frivillige forening?

Kontakt bestyrelsen, eller udfyld kontaktformularen, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt